Garantie

Home  >>  Garantie

Garantie op Jacob Bikes en accessoires

Bovenop de al bestaande wettelijke regels die gelden aangaande garantie en conformiteit, krijgt u bij Jacob BV standaard 1 jaar fabrieksgarantie op het frame en voorvork.

Fabrieksgarantie:

De garantie is niet van toepassing indien de fouten geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist, onzorgvuldig of ondeskundig gebruik voor andere dan normale doeleinden, van buiten komende oorzaken of normale slijtage.

Door reparatie en/of vervangen gaat de garantietermijn niet opnieuw in. Tenzij u uitdrukkelijk anders is aangegeven. Voor overige garantiebepalingen wordt verwezen naar de regelingen en vorderingen die de wet aan Jacob BV stelt.
Let op, uw garantie vervalt indien u zonder toestemming van Jacob BV reparaties laat uitvoeren.

Wettelijke garantie:

Een product moet die eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. Kortom: doen wat de koper er redelijkerwijs van mag verwachten. Dat betekent dat een product bij normaal gebruik tijdens de verwachte levensduur geen gebreken mag vertonen. Blijkt een product niet aan deze verwachtingen te voldoen – met andere woorden: vertoont het een mankement – dan dient Jacob BV dit in beginsel kosteloos te herstellen, of als dat niet mogelijk is, een vervangend, vergelijkbaar product te leveren. Of als dat niet mogelijk is: de overeenkomst te ontbinden.

Als het product al langere tijd zonder problemen is gebruikt dan hoeft Jacob BV niet het gehele aankoopbedrag te vergoeden. Bij reparatie geldt dat Jacob BV kosten mag berekenen als na langere tijd gebruik de levensduur van het product door de reparatie verlengd wordt. Deze wettelijke regels gelden altijd en staan los van een andere gegeven garantie, zoals fabrieksgarantie.

Als het product niet normaal gebruikt is of als er sprake is van normale slijtage dan geldt bovenstaande niet.

Indien u vragen heeft over de garantie of hiervan gebruikt wilt maken dan kunt u een email sturen naar info@jacobbike.nl

Deel met je vrienden
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

© JacobBike.nl (2017)
Amsterdam
Nederland