Retour

Home  >>  Retour

Retour

Hieronder vindt u informatie over het retourneren van zichtretouren en garantieretouren

Retouradres voor zicht- en garantieretouren

Jacob B.V.
T.a.v. Afd. Retouren
Naritaweg 70
1043 BZ Amsterdam
Nederland

Hieronder vindt u informatie over het retourneren van defecte artikelen of van onbeschadigde artikelen.

Download het retourformulier

Retourneren van een product

Bij het gebruik van uw heroeppingsrecht bent u zelf verantwoordelijk voor de verzending. Een  optie is het verzenden via PostNL. Wilt u meer weten over het verzenden van grote pakketten? Bekijk dan de Online Verzendservice van PostNL. Hier vindt u alles wat u moet weten over het versturen van een fiets via PostNL. Tevens bent u verantwoordelijk voor het onbeschadigd retourneren van het product. Indien er sprake is van schade bij ontvangst door Jacob BV, houdt Jacob BV zich het recht voor om de kosten te verhalen bij de afnemer.

Indien de consument het product wenst om te ruilen neemt hij/zij de verzendkosten voor zijn rekening. Omruilen moet binnen 14 kalenderdagen. Gebruik hiervoor her retourformulier. Na het aanmelden van het herroepingsrecht heeft u 14 kalenderdagen om het product terug te sturen.

Als uw product bij ontvangst defect blijkt te zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit binnen twee dagen te melden aan onze RMA afdeling (Return Material Authorization-afdeling) via info@jacobbike.nl. Binnen twee werkdagen wordt uw RMA-aanvraag verwerkt. Als u een product retour stuurt (zicht of garantie), voeg dan altijd een retourformulier toe.

Let op: zoals hierboven vermeld, de retourkosten naar Jacob Bike worden in geval van retoursturen (zichtretour) zonder klacht of reden niet vergoed. Ook valt oneindig gebruik niet onder de garantie, zie garantie.

Terugstorttermijnen na een retourzending of annulering

Indien u de bestelling heeft betaald met iDeal of vooruitbetaling, dan kunt u het betaalde aankoopbedrag inclusief verzendkosten voor de heenzending binnen 14 dagen na de ontbinding van uw bestelling op uw rekening verwachten (hiervoor wordt een creditnota aangemaakt). Jacob BV houdt zich het recht voor om de betaling pas af te ronden na ontvangst van het retour gestuurde product. Uw aankoopbedrag inclusief verzendkosten wordt door onze Stichting Derdengelden teruggestort. Als u betaald heeft met creditcard of Maestro, houd dan rekening met een verwerkingstijd van 3 weken, afhankelijk van uw creditcard. Heeft u vragen over de crediting van uw aankoopbedrag? Stuur dan een email naar info@jacobbike.nl, vermeldt duidelijk uw ordernummer zodat wij u sneller kunnen helpen.

Mocht u verder nog vragen hebben wij zijn erg snel te bereiken via whatsapp op de volgende nummers:

Jammie Nijland +31 (6) 407 26 833

Jelle Jans +31 (6) 53650272

 

Deel met je vrienden
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

© JacobBike.nl (2017)
Amsterdam
Nederland